• Telefoon: +31(0)523-231324

  • E-mail: info@markhorstbloembollen.nl

It takes a team to make it work !

Ons team

Marcel markhorst

Marcel is de grondlegger voor het bedrijf. Hij heeft indertijd de opleiding de MAS (Akkerbouw) afgerond. Behalve het aansturen is Marcel degene die een groot deel van de gewasbeschermingswerkzaamheden voor zijn rekening neemt. Naast het bedrijf is Marcel actief in het KAVB-bestuur en heeft hij een adviserende taak bij LTO.

 

GEA Markhorst - Vinke

Inmiddels ook alweer een heel aantal jaren werkzaam in het bedrijf, en met name verantwoordelijk voor de financiele administratie (en deels de technische), die door de loop der jaren met het bedrijf is meegegroeid. 

 

RICHARD SNIJDERS

Sinds 2007 werkt Richard bij ons. Na zijn opleiding op het Groenhorst College is Richard bij ons begonnen. Hij is bijna overal in het bedrijf te vinden. Land klaarleggen voor het planten met GPS, in de zomer regelmatig aan het selecteren, beregenen, gewasbescherming en allerlei andere werkzaamheden. Tijdens de verwerking van de lelies in de schuur is hij verantwoordelijk voor de logistiek. 

 

STEFAN MARKHORST

Stefan werkt sinds 2015 mee in ons bedrijf. Hij doet de Akkerbouw opleiding op het Terra College te Emmen.

 

RUTGER MARKHORST

Rutger werkt sinds 2017 mee naast school. Hij gaat ook naar de Akkerbouw opleiding op het Terra College.

 

JOËL van faassen

Via de BBL-opleiding Medewerker Agrarisch Loonwerk op het Zone College (Zwolle) is sinds september 2019 Joël bij ons aan het werk.  Hij gaat 1 dag in de week naar school en werkt de overige dagen bij ons. 

 

JEROEN VENEMAN

M.i.v. schooljaar 2020/2021 doet Jeroen de BBL-opleiding 'vakbekwaam medewerker agrarisch loonwerk' aan het Terra College te Emmen. Hij werkt een paar dagen bij ons en gaat op maandag naar school. 

 

roy doedens

Roy heeft in 2019 stage bij ons gelopen, en is nu op oproepbasis bij ons in dienst. Hij doet de opleiding 'loonwerk' aan het Terra college.

 

Jacco van laar

Jacco heeft in 2019 zijn opleiding op het Terra College afgerond en werkt nu op oproepbasis bij ons.  

 

STAGE 

Vrijwel ieder jaar hebben wij een stagiaire (soms zelfs meerdere). Schooljaar 2020/2021 loopt Daan Tangenberg bij ons stage, 1 dag per week en zo nu en dan een blokstage. Hij gaat naar het Zone-college en doet de opleiding 'vakexpert agrarisch loonwerk'.

 

DE OOGSTPLOEG 

Tijdens de oogst-periode hebben we al jaren een extra ploeg mensen die ingezet kunnen worden op de rooimachine, als tractor-chauffeur of bijvoorbeeld op de spoelerij. 

Wij vinden het bijzonder plezierig dat wij ieder jaar met min-of-meer het zelfde team mogen werken! 

 

UITZENDKRACHTEN 

Daarnaast werken wij met medewerkers via een uitzendburo. Gedurende de zomer voor het handmatige werk op het land en tijdens de oogstperiode bij de verwerking van de leliebollen.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parse error in downloaded data

Contactgegevens

Markeweg 5
7696 BG Brucht

0523-231324

info@markhorstbloembollen.nl

06-54314570