• Telefoon: +31(0)523-231324

  • E-mail: info@markhorstbloembollen.nl

It takes a team to make it work !

Ons team

Marcel markhorst

Marcel is de grondlegger voor het bedrijf. Hij heeft indertijd de opleiding de MAS (Akkerbouw) afgerond. Behalve het aansturen is Marcel degene die een groot deel van de gewasbeschermingswerkzaamheden voor zijn rekening neemt. Naast het bedrijf is Marcel actief in het KAVB-bestuur en heeft hij een adviserende taak bij LTO.

 

GEA Markhorst - Vinke

Inmiddels ook alweer een heel aantal jaren werkzaam in het bedrijf, en met name verantwoordelijk voor de financiele administratie (en deels de technische), die door de loop der jaren met het bedrijf is meegegroeid. 

 

RICHARD SNIJDERS

Sinds 2007 werkt Richard bij ons. Bij zijn bbl-opleiding op het Groenhorst College is Richard bij ons begonnen. Hij is bijna overal in het bedrijf te vinden: landwerk (met GPS),  selecteren, beregenen, gewasbescherming en allerlei andere werkzaamheden. In het najaar/winter, stuurt hij de verwerking en de bijbehorende medewerkers aan.

 

STEFAN MARKHORST

Stefan werkt sinds 2015 mee in ons bedrijf. Hij heeft z'n diploma Akkerbouw niveau 4 in 2021 gehaald en is full-time in het bedrijf aan het werk en 'van alle markten thuis'.

 

RUTGER MARKHORST

Rutger werkt sinds 2017 mee, naast school. Hij heeft zijn diploma Akkerbouw niveau 4 gehaald in 2022 en werkt nu volledig mee in het bedrijf als all-round medewerker.

 

JOËL van faassen

Via de BBL-opleiding Medewerker Agrarisch Loonwerk op het Zone College (Zwolle) is sinds september 2019 Joël bij ons aan het werk. Hij heeft de opleiding succesvol afgerond, en is nu dagelijks bij ons aan het werk.

 

JEROEN VENEMAN

M.i.v. schooljaar 2020/2021 doet Jeroen de BBL-opleiding 'vakbekwaam medewerker agrarisch loonwerk' aan het Terra College te Emmen. Hij werkt 4 dagen bij ons en gaat op maandag naar school. 

 

STAGE 

Vrijwel ieder jaar hebben wij een stagiaire (soms zelfs meerdere).

Schooljaar 2022/2023 loopt Robin Bekkering bij ons stage, 1 dag per week en zo nu en dan een blokstage. Hij gaat naar het Zone-college en doet de opleiding 'Vakbekwaam medewerker agrarisch loonwerk'.

 

DE OOGSTPLOEG 

Tijdens de oogst-periode hebben we al jaren een extra ploeg mensen die ons tijdens deze drukke periode helpen. Vaste zzp-ers en loonwerkers (loonwerkmedewerker) werken iedere herfst mee op de rooimachine, de spoelerij of als bijvoorbeeld tractor-chauffeur.

Wij vinden het bijzonder plezierig dat wij ieder jaar met min-of-meer het zelfde team mogen werken! 

 

UITZENDKRACHTEN 

Daarnaast werken wij met medewerkers via een uitzendburo. Gedurende de zomer voor het handmatige werk op het land en tijdens de oogstperiode bij de verwerking van de leliebollen.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parse error in downloaded data

Contactgegevens

Markeweg 5
7696 BG Brucht

0523-231324

info@markhorstbloembollen.nl

06-54314570