• Telefoon: +31(0)523-231324

  • E-mail: info@markhorstbloembollen.nl

He'j 't al heurd ?

Kentekenplicht...

03-09-2021     Alle motorvoertuigen die op de openbare weg rijden met een constructiesnelheid van 6 km of meer moeten een officieel kenteken gaan voeren. Tot 31 december 2021 kun je dit zelf aan vragen bij de RDW, vanaf 1 januari 2022 zal het voertuig gekeurd moeten worden.

Laten we het dan direct maar regelen, dan is het maar weer klaar. Eventueel kun je voor de aanhangers met witte volgplaten gaan werken. Dat betekent dat je, als je een aanhanger, een pomp, een haspel of iets anders achter de tractor maakt, je dan een witte volgplaat met het zelfde kenteken als de tractor achterop bevestigen moet. Wij denken zo maar dat tijdens het werk, iedereen is druk - druk, daar niet alles van terecht zal komen. Dus i.p.v. volgplaten moet dan ook alle rijdend materiaal dat achter de tractoren ed kan ook worden geregistreerd bij RDW.

Dat was nog best een klusje, maar na heel wat heen-en-weer gemail met de RDW staat alles inmiddels netjes geregistreerd.

De bijbehorende kentekenplaten (met houders) hebben we besteld en zijn vandaag opgehaald. 

De hele boel kan op de machines gemonteerd worden. 

En dan moeten we nog even bedenken waar je dat groene kentekenbewijs laat, want dat zou je bij je moeten hebben als je op pad gaat. Op de tractoren is dat wel goed te doen, maar op de haspels? Of op een landbouwwagen of de kilver? We bedenken er vast nog wel weer wat op...

***   ***   ***   ***   ***

Parse error in downloaded data

Contactgegevens

Markeweg 5
7696 BG Brucht

0523-231324

info@markhorstbloembollen.nl

06-54314570