• Telefoon: +31(0)523-231324

  • E-mail: info@markhorstbloembollen.nl

He'j 't al heurd ?

Een Hardi

03-02-2021

Om aan de hoogste driftreductie-eisen te voldoen hebben we deze Hardi spuit met luchtondersteuning aangeschaft. Na een lange rit vanaf Schutz Landmaschinen in Duitsland is hij vandaag bij ons afgeleverd door Aufderhaar Transport uit Vriezenveen met een dieplader. Naast gewasbeschermingsmiddelen kunnen we deze Hardi zelfrijder natuurlijk ook gebruiken voor bijvoorbeeld vloeibare kunstmest!

Een hele investering..., maar deze machine voldoet aan alle eisen en we hopen er dan ook jaren plezier van te hebben.

Het luchtondersteuningssysteem zorgt ervoor dat de gewasbeschermingmiddelen beter onder in het gewas komt en niet verwaien kan. Daardoor kunnen we nog preciezer gewasbescherming toepassen en ook besparen op het middelengebruik.

Aankomend jaar zal in onze 2e-jaar lelies nog met de getrokken Amazone spuit gewekt worden. De spuitpaden zijn namelijk nog gebaseerd op een breedte van 33 meter, en deze Hardi is 'maar' 30 meter breed.  Bij het inplanten van de nieuwe percelen in het voorjaar worden de spuitpaden natuurlijk ingemeten op de nieuwe spuit, 

Overigens zal onze Amazone spuitmachine ook nog aangepast worden voor het nieuwe seizoen. De spuitdoppen zitten nu om de 50 cm maar dat zal worden aangepast naar doppen om de 25 cm. Ook dit is om zoveel mogelijk aan de nieuwste eisen te kunnen voldoen.

***   ***   ***   ***   *** 

Parse error in downloaded data

Contactgegevens

Markeweg 5
7696 BG Brucht

0523-231324

info@markhorstbloembollen.nl

06-54314570